Sastojci

Naši proizvodi su sastavljeni isključivo od najboljih prirodnih sastojaka. Jedinstvena kombinacija biljaka daje izuzetnu formulu, koja ne uzrokuje teže i opasne nuspojave ( za razliku od nekih drugih proizvoda). Sastojci su prikupljeni iz cijelog svijeta i čine najučinkovitiji sastav naših kapsula Raging Bull.

GinsengKljučni sastojak Ginsenga je ginsenosid,
koji možemo pronaći u istočnoj Aziji i istočnom Sibiru, prije
svega u hladnijim predjelima. Njegov korijen se i u
tradicionalnoj medicini koristio za liječenje impotencije,
kao afrodizijak i kao stimulans.

MurvaMurva sadrži puno hranjivih tvari i već se tradicionalno koristi kao prirodni tonik. U tradicionalnoj kineskoj medicini se koristi za liječenje slabokrvnosti, umora, bubrežnih problema, nesanice ...

GuaranaDolazi iz Brazila, a njezine sjemenke su biljni stimulans sličan kofeinu, ali je dva puta jači od kofeina kojeg možemo pronaći u kavi, čaju i energetskim napicima. Od kofeina se razlikuje i po tome što polako opušta, jer su njezine sjemenke masne i netopljive u vodi te ih tijelo sporije apsorbira.

Kajenski paparKajenski papar tj. Cayenne je poznat kao vrlo snažan stimulans bez omamljujućih učinaka, koji se koristi prije svega kao začin. Nekad ga se upotrebljavalo za ublažavanje slabosti, a blagotvorno bi trebao utjecati i na srce i krvne žile. Koristi se u obliku tableta ili praha.

MakaPoznata još i kao čudo sa Anda bila je stoljećima za domoroce izvor snage i plodnosti. Ova južnoamerička biljka postala je popularna zbog svog utjecaja na plodnost, što možemo zahvaliti njezinim djelatnim tvarima poput masnih kiselina, alkaloida, tanina, sterola i glukozinolata. Maka je jak afrodizijak i prirodan energetik.

Slatki grahSlatki grah je kao i ginseng autohtona azijska biljka. U tradicionalnoj kineskoj medicini se već stoljećima koristi kao siguran način liječenja brojnih tegoba, a prije svega kao energetski tonik. Koristi se i kao prirodna zamjena najpoznatijim lijekovima za liječenje problema s erekcijom, jer je poznato da ima snažan utjecaj na spolne funkcije i dokazao se kao učinkovit lijek za liječenje impotencije.

Korijen ružeKorijen ruže, poznat i pod imenom "Golden Root", je biljka koja dolazi iz gorskog kraja Europe, Azije i arktičkih predjela. Raste u suhim i hladnim podnebljima i stoljećima je prisutna u kulinarskim receptima Istočne Europe i skandinavskih zemalja. Tradicionalno je bila biljka koja se darovala mladencima u Sibiru, a predstavljala je rođenje puno zdrave djece.

Ljekovita AnđelikaAnđelika ili ljekovita Anđelika poznata je i kao anđeoski korijen prema francuskoj legendi o muškarcu koji ga je svakodnevno žvakao i doživio 123 godine. Već stoljećima prije nove ere koristila se kao sredstvo protiv kuge. Ima izrazito protuupalno djelovanje i jača živčani sustav. Koristi se u slučajevima reume, gubitka teka i kod oporavka od malaksalosti.

Obična koprivaObična kopriva raste u Europi, Aziji, sjevernoj Africi i sjevernoj Americi. Unatoč tome što je neugodna na dodir od davnina se koristi u zdravstvene i prehrambene svrhe. Još su naše bake ekstrakt koprive koristile za ublažavanje simptoma artritisa, slabokrvnosti, peludne groznice, bubrežnih problema i bolova različitih uzroka.

KoromačKoromač ili slatki koromač je biljka trajnica, koja raste i u povrtnjacima. I stari Grci su koristili komorač za poboljšanje spolne moći. Na Dionizovim festivalima listove komorača su nosili kao krune, a lišće i sjemenke su koristili kao afrodizijak. Kamasutra preporučuje svježi sok od komorača pomiješan s mlijekom kao dobar afrodizijak. Hinduisti ga koriste u tradicionalnoj recepturi za oživljavanje spolnih funkcija, a juha od komorača je omiljena kao seksualni stimulans u sredozemnim područjima.

GlogSastojci gloga djeluju direktno na erektilnu tjelesnu funkciju, jer smanjuju kolesterol u tijelu, potiču cirkulaciju krvi i time pospješuju erekciju.

Grčka piskavicaOva biljka neobičnog imena već se stoljećima koristi za ublažavanje artritisa i liječenje erektilne disfunkcije. U zadnje se vrijeme sve češće upotrebljava za dizanje libida i povećanje spolne moći.

Korijen djumbiraKorijen đumbira je veoma rasprostranjen te ga možemo naći u svim svjetskim kuhinjama. Zbog njegove učinkovitosti sve češće je sastojak mnogih pripravaka za liječenje problema s erekcijom, jer je njegov glavni sastojak kapsaicin poznati spolni stimulans.

Bablji zubBiljka koja svoje korijene vuče iz Ayurvede ne koristi se samo za dizanje libida već i za poboljšavanje opće vitalnosti, potencije i spolne moći.

Bučine sjemenkeVeć se od početka 20.st. bučine sjemenke koriste za liječenje povećane prostate i drugih uroloških problema, jer sadrže mnogo vitamina i minerala od kojih je najvažniji cink, važan za spolno zdravlje i libido.