Najčešća pitanja

Ovdje možete naći odgovore na najčešće postavljena pitanja o tableti Raging Bull. Pitanja su vezana uz sastojke, prednosti i djelovanje te uz mogućnosti plaćanja i slanja. Za dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju putem elektronske pošte info@ragingbull.hr.

Je li Raging Bull zaista učinkovit?


U skladu sa europskom uredbom broj 432/2012 o popisu dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji , dodatku prehrani ne smijemo pripisivati ljekovite učinke. Na osnovu mišljenja korisnika tablete, možemo vam reći, da nam muškarci svih dobnih skupina javljaju o boljoj kvaliteti spolnog odnosa i lakšem postizanju erekcije. Pri upotrebi nije nužno da će svi osjetiti iste promjene.

Koje su ostale prednosti?


Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost. Za brže čitanje sastavili smo za vas sažetak mišljenja, u kojima je opisano, koliko su brže i lakše naše stranke postizale erekciju, koliko im je Raging Bull utjecao na povećanje libida, kako im se spolni odnos promijenio, koliko im je pomogao pri preuranjenoj ejakulaciji, koliko im je erekcija bila tvrđa i čvršća i koliko se smanjilo vrijeme oporavka između orgazama te kako su postigli višekratne orgazme ... Muškarci su samopouzdaniji, njihove partnerice zadovoljnije i iznenađene promjenama. Neki korisnici s duljim vremenom korištenja javljaju o promjeni u duljini i debljini erekcije.

Što da napravim, ako sa proizvodom nisam zadovoljan?


Vaša kupovina je u potpunosti sigurna. Ako sa proizvodom niste zadovoljni, vratit ćemo Vam cijeli iznos otkupnine umanjen za iznos poštarine i manipulativne troškove. Više o tome

Koji su sastojci?


Raging Bull sadrži samo najkvalitetnije prirodne sastojke. Jedinstvena kombinacija biljaka daje izuzetno aktivnu formulu. Sastojci su prikupljeni iz cijelog svijeta i garantiraju učinkovitost. Oni uključuju: panax ginseng, koromač, slatki grah, murvu, guaranu, korijen ruže, običnu koprivu i kajanski papar. Kapsulu čine: želatina, celuloza, magnezijev stearat, silica, titanijev dioksid. Više o sastojcima

Izazivaju li nuspojave?


Za razliku od ostalih kemijskih pripravaka i lijekova Raging Bull sadrži samo prirodne sastojke. Samo rijetki korisnici nam javljaju da su osjetili blage nuspojave poput suhih usta, začepljenog nosa, crvenila lica ili glavobolje. U slučaju da opazite takve nuspojave, savjetujemo vam da smanjite dozu Raging Bull-a za polovicu, jer je djelovanje tableta individualno. U slučaju, da se pojave opisane nuspojave, savjetujemo vam uzimanje veće količine tekućine, pratite promjene i po potrebi obratite se liječniku, vaše nam je zdravlje na prvom mjestu.

Koja su uputstva za uporabu?


Sa dosta tekućine uzmite 1 kapsulu svaka 3 dana. Nemojte prekoračivati preporučenu dozu.Postani životinja u krevetuKoliko dugo će biti vidljiv učinak?


Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani Raging Bull ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost. Što o trajanju i početku djelovanja kažu naši korisnici možete pročitati u mišljenjima korisnika, koji spominju da tableta može djelovati i do 3 dana.

Zašto izabrati Raging Bull, a ne proizvode, koji se izdaju na recept?


Tablete na recept sadrže lijek, koji je dostupan samo na recept i umjetno stimulira erekciju kod muškaraca, koji imaju probleme s erektilnom disfunkcijom (ED) ili impotencijom. Raging Bull je biljna alternativa, za koju korisnici tvrde da ima sličan učinak, ali manje nuspojava. Tablete na recept su izuzetno skupe i izazivaju nuspojave, koje uključuju probleme sa očima, erekcije dulje od 4 sata, srčanu kap, neredovito kucanje srca i čak i smrt.

Kako mogu platiti?


Platiti možete predračunom, internet bankarstvom ili prilikom preuzimanja od poštara ili na šalteru u pošti, bez kreditnih kartica.

Koliko traje dok mi stigne pošiljka?


Naručene proizvode primit ćete u roku 1-3 radna dana. Narudžbe zaprimljene radnim danom do 13h šaljemo isti dan. Pošiljka većinom stigne već sljedeći dan, ali rok isporuke Hrvatske pošte je 3 dana.

Hoće li se vidjeti što je u pošiljci?


Ne, pošiljke su potpuno diskretno zapakirane i neoznačene. Ukoliko pošiljku ipak ne želite preuzeti na kućnoj adresi, možete naručiti i preuzeti na glavnom poštanskom uredu u Vašem mjestu.

Što znači slanje na poštanske urede (poste restante)?


Ova usluga se prije zvala poste restante, a sada je poznata pod nazivom dostava na poštanski ured. Prilikom narudžbe izaberite dostavu na poštanski ured i time izbjegnite slanje na kućnu adresu. Takva dostava podrazumijeva da vas pošiljka čeka na glavnoj pošti u vašem mjestu ili gradu 15 dana te da na kućnu adresu nećete dobiti obavijest o dolasku pošiljke. Točan datum slanja pošiljke javit ćemo vam na ostavljenu email-adresu ili porukom na broj mobitela.